HOE LANG DUURT HET?

Alle artikelen die op voorraad liggen, worden binnen de 1-2 dagen verzonden. 

Artikelen die gemaakt moeten worden, houd voor deze bestellingen een levertijd aan van maximaal twee weken (maar doorgaans is het sneller klaar). 

De site heeft nu twee verschillende aanduidingen bij de artikelen: een groen blok met "in voorraad" en een oranje blok met "in voorraad". De Groene artikelen heb ik klaar liggen om te verzenden. De Oranje artikelen moeten gemaakt worden en dat duurt een paar dagen langer. 

Alles wordt zorgvuldig met de hand en met liefde (en een beetje sterrestof) gemaakt en, al wil mijn dochtertje Sterre mij heel graag helpen achter de naaimachine, ik ben de enige werknemer. Ik heb altijd wel een voorraadje klaarliggen, soms moet het artikel in de maat die je kiest nog even gemaakt worden.  Als je het artikel tóch veel sneller in huis moet hebben, neem dan even contact met mij per mail op sterrestof2810 (@) gmail.com, dan kijk ik wat ik kan doen!

Mocht het langer duren wegens vakantie of onvoorziene omstandigheden, laat ik het direct weten per mail of per algemene mededeling op de homepage van Sterrestof.nl.