OVER ONS

Sterrestof is voortgekomen uit een liefde voor Mooie Dingen.

Ik vind het heerlijk om iets te creëren en mensen blij maken met een zelfgemaakt cadeau, ben dol op toffe stofjes, grafische printjes, kleuren combineren, patronen ontwerpen en uitwerken, dingen mooi aan te kleden.

Mijn grootste liefde en inspiratiebron loopt hier rond in huis en luistert (meestal, maar soms ook niet) naar de naam Sterre.

Het is allemaal begonnen met kleertjes maken voor mijn kleine dametje in eigenwijze kleurtjes en printjes die je niet bij de grotere babykledingwinkels kan vinden (ik verfde zelfs haar rompertjes zwart omdat ik het roze en wit zat werd), en het is uitgegroeid tot het openen van mijn eigen webwinkel met producten voor baby’s en kindjes met diezelfde toffe stoffen.

Bij Sterrestof vind je geen standaard ‘blauw is voor jongetjes en roze is voor meisjes’ producten, maar unieke producten met stoere, gekke, grafische, lieve, gave, aparte prints en kleuren, veel unisex en dus leuk voor lieve jongens en stoere meisjes.

Sterrestof is een winkeltje voor de Groten die op zoek zijn naar handgemaakt moois voor de Kleintjes: een unieke outfit voor hun kindje.. een few of a kind handgemaakt kraamcadeau.. een zacht speel/boxkleed dat wél mooi staat in de woonkamer.. toffe spullen om de kinderkamer in te richten als een mooi dekentje in het wiegje of ledikant, een vlaggenlijn aan de muur, een lief kussentje..

Alles is zorgvuldig gemaakt.. met liefde, en een beetje sterrestof.